Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стига сме `абили фаровете

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абили не абили,не са ти 20лв. на година.Карай и да ти е мирна главА!
    SASCO

Коментар

icomirGT написа:
      BolgAryan написа:
      Човешкия живот струва много повече от няколко крушки. Макар и не основен фактор - карането на светлини помага. Приемете го най-накрая. А тези, които реват за акумолатори... да си погледнат алтернаторите
      Колага прав си за Човешкия живот ама като караш с ’200’ да ли ти светат фаровете или не се тая
      еее колега за тях не ми се говори защото ако се блъснат в теб челно по пътя на несправедливоста умираш ти а те остават живи (в много от случаите)
      Subaru B9 tribeca 3.0
      Peugeot 307 04
      Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
      Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Немога да отрека ползата от фаровете . За мен запалените фарове си остават символ на безаконието и наглоста на някои водачи с "големи" коли. Още преди да ги въведат като задължителни през зимния период имаше "шофьори" които ги ползваха целогодишно. Това бяха така наречените "безсмъртни" бмв-та , мерцедеси и всякакви други такива возила чиито собственици се чустваха за богоизбрани хора на пътя с абсолютно предимство пред всички останали. Е па тогава ги намразих тези запалени фарове през деня. Да не забравяме че тогава КАТ ги глобяваше за неправилно използване на светлините , сега за незапалени фарове Така е в Абсурдистан и това чинно да прегласяме един след друг как ще си караме на фарове че било по-сигурно не ни спасява от проишествие ако самите ние не внимаваме
        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
          Немога да отрека ползата от фаровете . За мен запалените фарове си остават символ на безаконието и наглоста на някои водачи с "големи" коли. Още преди да ги въведат като задължителни през зимния период имаше "шофьори" които ги ползваха целогодишно. Това бяха така наречените "безсмъртни" бмв-та , мерцедеси и всякакви други такива возила чиито собственици се чустваха за богоизбрани хора на пътя с абсолютно предимство пред всички останали. Е па тогава ги намразих тези запалени фарове през деня. Да не забравяме че тогава КАТ ги глобяваше за неправилно използване на светлините , сега за незапалени фарове Така е в Абсурдистан и това чинно да прегласяме един след друг как ще си караме на фарове че било по-сигурно не ни спасява от проишествие ако самите ние не внимаваме
          Ако това ще ти промени поне малко мнението за фаровете - баща ми почна да кара целогодишно на фарове Трабанта си в началото на 90-те години И да... глобявали са го за това. Всъщност както и за двата допълнителните стопа, които му беше сложил

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
            Atanas71 написа:
            Ако това ще ти промени поне малко мнението за фаровете - баща ми почна да кара целогодишно на фарове Трабанта си в началото на 90-те години И да... глобявали са го за това. Всъщност както и за двата допълнителните стопа, които му беше сложил
            Слаби аргументи , явно не си вникнал в писаното от мен
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Ксенона и климатика работят целогодишно, постоянно независимо от времето и температурата..!
              Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Не помня в коя тема се писа по въпроса, НО реално от 2-ри Март не е задължително, а на 1-ви си праскат глоби от раз

Коментар

Така поне като не е задължително ще се отличаваме добрите шофиори( с включени фарове) от останалите.
                  Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Дано келешите си ползват а****я ксенон по-малко.Писна ми да ме залепяват с тая простотия!

Коментар

Ами щом запалените фарове спасяват от катастрофи то нека да почнат да правят колите с по 10 фара и тогава няма да има нито една жертва по пътищата
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                        Ами щом запалените фарове спасяват от катастрофи то нека да почнат да правят колите с по 10 фара и тогава няма да има нито една жертва по пътищата
                        Поздравявам те с празника и с мнение №1000 И аз съм на мнение, че кола се кара безопасно с глава, а не с фарове. Като чуя идиот да издува като бесен, съм сигурен, че ще видя включени фарове. Има и зимни дни, в които слънцето е толкова силно, че нищо от фаровете не се се вижда, да не говорим за летните дни. Е, в мрачен ден човек може да прецени, че ще е по-добре да ги включи, няма нужда закона да го принуждава. Само ни дебнат кога сме ги забравили, любимо занимание за пътни полицаи.
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Май тези с включените фарове станахме повече. Аз мисля че фаровете помагат на околните водачи да ме забележат по-лесно съответно и аз тях. И много се дразня когато привечер някой си спестява фаровете а обвинява околните я за скорост я за невнимание.
                          FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

аз също карам нон стоп с фарове(навик)
                            Fiat brava 1.4/12v mart 97(бензин-газ)

Коментар

westdogg написа:
                              Така поне като не е задължително ще се отличаваме добрите шофиори( с включени фарове) от останалите.
                              Добрият водач е не този, който кара с включени фарове, а този, който пази себе си и другите. Като праскаш 80 при ограничение 60 с включени фарове, да не мислиш, че си добър шофьор?
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

westdogg написа:
                                Включените фарове те правят автоматично добър шофьор :D Ако ти самия не внимаваш не чакай на фаровете да ти помогнат. За мен лично запалените фарове са нещо от рода "пази се опасен съм" "внимание мога да направя глупост""внимание камикадзе" :D В крайна сметка любителите на запалени фарове ,добре е да сложите и по един оранжев буркан на тавана на колата така ще бъдете по "добри шофьори" пък и ще радвате децата.

Коментар

Working...
                                X