Абили не абили,не са ти 20лв. на година.Карай и да ти е мирна главА!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стига сме `абили фаровете
Collapse
X
-
icomirGT написа:BolgAryan написа:Човешкия живот струва много повече от няколко крушки. Макар и не основен фактор - карането на светлини помага. Приемете го най-накрая. А тези, които реват за акумолатори... да си погледнат алтернаторитеSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Немога да отрека ползата от фаровете . За мен запалените фарове си остават символ на безаконието и наглоста на някои водачи с "големи" коли. Още преди да ги въведат като задължителни през зимния период имаше "шофьори" които ги ползваха целогодишно. Това бяха така наречените "безсмъртни" бмв-та , мерцедеси и всякакви други такива возила чиито собственици се чустваха за богоизбрани хора на пътя с абсолютно предимство пред всички останали. Е па тогава ги намразих тези запалени фарове през деня. Да не забравяме че тогава КАТ ги глобяваше за неправилно използване на светлините , сега за незапалени фаровеТака е в Абсурдистан и това чинно да прегласяме един след друг как ще си караме на фарове че било по-сигурно не ни спасява от проишествие ако самите ние не внимаваме
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Немога да отрека ползата от фаровете . За мен запалените фарове си остават символ на безаконието и наглоста на някои водачи с "големи" коли. Още преди да ги въведат като задължителни през зимния период имаше "шофьори" които ги ползваха целогодишно. Това бяха така наречените "безсмъртни" бмв-та , мерцедеси и всякакви други такива возила чиито собственици се чустваха за богоизбрани хора на пътя с абсолютно предимство пред всички останали. Е па тогава ги намразих тези запалени фарове през деня. Да не забравяме че тогава КАТ ги глобяваше за неправилно използване на светлините , сега за незапалени фаровеТака е в Абсурдистан и това чинно да прегласяме един след друг как ще си караме на фарове че било по-сигурно не ни спасява от проишествие ако самите ние не внимаваме
И да... глобявали са го за това. Всъщност както и за двата допълнителните стопа, които му беше сложил
Коментар
-
BolgAryan написа:Atanas71 написа:Немога да отрека ползата от фаровете . За мен запалените фарове си остават символ на безаконието и наглоста на някои водачи с "големи" коли. Още преди да ги въведат като задължителни през зимния период имаше "шофьори" които ги ползваха целогодишно. Това бяха така наречените "безсмъртни" бмв-та , мерцедеси и всякакви други такива возила чиито собственици се чустваха за богоизбрани хора на пътя с абсолютно предимство пред всички останали. Е па тогава ги намразих тези запалени фарове през деня. Да не забравяме че тогава КАТ ги глобяваше за неправилно използване на светлините , сега за незапалени фаровеТака е в Абсурдистан и това чинно да прегласяме един след друг как ще си караме на фарове че било по-сигурно не ни спасява от проишествие ако самите ние не внимаваме
И да... глобявали са го за това. Всъщност както и за двата допълнителните стопа, които му беше сложил
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
коцев написа:Ами щом запалените фарове спасяват от катастрофи то нека да почнат да правят колите с по 10 фара и тогава няма да има нито една жертва по пътищатаИ аз съм на мнение, че кола се кара безопасно с глава, а не с фарове. Като чуя идиот да издува като бесен, съм сигурен, че ще видя включени фарове. Има и зимни дни, в които слънцето е толкова силно, че нищо от фаровете не се се вижда, да не говорим за летните дни. Е, в мрачен ден човек може да прецени, че ще е по-добре да ги включи, няма нужда закона да го принуждава. Само ни дебнат кога сме ги забравили, любимо занимание за пътни полицаи.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
westdogg написа:Така поне като не е задължително ще се отличаваме добрите шофиори( с включени фарове) от останалите.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
westdogg написа:Така поне като не е задължително ще се отличаваме добрите шофиори( с включени фарове) от останалите.:D Ако ти самия не внимаваш не чакай на фаровете да ти помогнат. За мен лично запалените фарове са нещо от рода "пази се опасен съм" "внимание мога да направя глупост""внимание камикадзе" :D В крайна сметка любителите на запалени фарове ,добре е да сложите и по един оранжев буркан на тавана на колата така ще бъдете по "добри шофьори" пък и ще радвате децата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар